Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου της Αντιφασιστικής – Αντιρατσιστικήσ Κίνησης Πολιτών Λιβαδειάς


Αντιφασιστική – Αντιρατσιστική
Κίνηση Πολιτών Λιβαδειάς
Λιβαδειά, 28 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι πολίτες της Λιβαδειάς με εκκωφαντικό τρόπο αγνόησαν το κάλεσμα των μελών της Χρυσής Αυγής για διανομή τροφίμων, την προηγούμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, στην πλατεία του Συνοικισμού.
Με τη στάση τους αυτή έδωσαν ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς στους εκπροσώπους της φασιστικής - νεοναζιστικής οργάνωσης ότι η Λιβαδειά δεν προσφέρεται για φθηνή εκμετάλλευση της ανάγκης των πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και την ανεργία.
Οι Λιβαδείτες έκαναν σαφές στους νοσταλγούς του φασισμού και εκφραστές της πιο άθλιας πρακτικής που στοχεύει στην καταπάτηση των δημοκρατικών ελευθεριών και την ανάπτυξη ξενοφοβικών και ρατσιστικών συνδρόμων ότι όχι μόνο είναι εντελώς ανεπιθύμητοι στην πόλη τους, αλλά δεν θα βρουν εδώ πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξουν τις φασιστικές και  ρατσιστικές τους πρακτικές.
Η αντιφασιστική – αντιρατσιστική κίνηση πολιτών Λιβαδειάς καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην αντιφασιστική και αντιρατσιστική πάλη που δίνεται, έτσι ώστε το αντιφασιστικό κίνημα στην πόλη μας να μαζικοποιηθεί, να δυναμώσει και μαζί με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να καταφέρουν το καίριο χτύπημα της απομόνωσης και της τελικής εξαφάνισης όλων αυτών των στοιχείων που τρομοκρατούν, εκβιάζουν και διαιρούν τους πολίτες και έχουν ως απώτερο στόχο την κατάλυση της δημοκρατίας.
Καλούμε όλα τα σωματεία, τους συλλόγους και κυρίως τους νέους της πόλης να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να συντονίσουν τις δράσεις τους ώστε το αντιφασιστικό κίνημα να ενδυναμωθεί και όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για την ανατροπή της κοινωνικής βαρβαρότητας που βιώνουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου