Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ!

Παρασκευή 01/11 η είδηση για την αποτρόπαια εν ψυχρώ δολοφονία 2 μελών της χρυσής αυγής σκάει σαν βόμβα στους τηλεοπτικούς δέκτες. 

Είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτή η εξέλιξη ευνοεί τη κυβέρνηση και τη πολιτική που θέλει να εφαρμόσει. Ενισχύει σε αυτή τη φάση την ανυπόστατη θεωρία των 2 άκρων και εμφανίζει την ίδια τη κυβέρνηση ως τη μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να «εγγυηθεί» την ομαλότητα, και τη κοινωνική ειρήνη.

Σε μια περίοδο λοιπόν που η πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ- ΔΝΤ έχει ρίξει στη κόλαση της αβεβαιότητας εκατομμύρια συνανθρώπους μας. Σε μια περίοδο που τα απανωτά μέτρα έχουν δημιουργήσει μια απέραντη κοινωνική έρημο. Τώρα που σε λίγες μέρες πρόκειται να σφραγίσουν τα καινούργια αντεργατικά & αντιλαϊκά μέτρα (δουλειά τις Κυριακές, 25ευρώ εισιτήρια στα νοσοκομεία, πλειστηριασμοί Α΄ κατοικίας, εκ νέου μειώσεις μισθών κλπ). Έρχονται οι πυροβολισμοί για να αποπροσανατολίσουν το κίνημα. 

Η χρυσή αυγή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο καιρό μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 

Ένα όμως είναι το σίγουρο. Ότι όσα επιχειρήματα και αν ειπωθούν, όσα τεχνάσματα και αν χρησιμοποιηθούν, το κίνημα και η πάλη ενάντια στη πολιτική που εξαπλώνει την ανέχεια και την εκμετάλλευση δε πρόκειται να σταματήσει. Ούτε και να τρομοκρατηθεί...Γιατί η απάντηση απέναντι στη κυβέρνηση και σε κάθε λογής δεκανίκι της θα είναι μαζική και μέρα μεσημέρι....

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου