Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«Συνάδελφοι, μπήκαν τα ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο. Όλοι ελάτε εδώ!»

«Συνάδελφοι, μπήκαν τα ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο. Όλοι ελάτε εδώ!», ήταν τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν από την Ανοικτή ΕΡΤ. Μέσα στο σκοτάδι της νύχτας επέλεξε η άθλια συγκυβέρνηση να εισβάλλει στην ΕΡΤ ρίχνοντας μαύρο για δεύτερη φορά.
Λίγες μέρες πριν το εορτασμό του Πολυτεχνείου και οι αντιστίξεις των ενεργειών είναι φανερές. Όπως και τότε η Χούντα εισέβαλε στο Πολυτεχνείο, έτσι και σήμερα η συγκυβέρνηση ΝΔ–ΠΑΣΟΚ διέταξαν τα ΜΑΤ να εισβάλουν ώστε να αντιμετωπιστεί ο εσωτερικός εχθρός, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι απολυμένοι. Αυτοί που αντιστέκονται, αγωνίζονται, παλεύουν, μάχονται.
Η συγκυβέρνηση επιλέγει να επιβάλλει την πολιτική της δια του τρόμου. Μόνο που απέναντί της θα βρει όχι μόνο τους εργαζόμενους της ΕΡΤ,  οι οποίοι δεν την εγκατέλειψαν και δεν υποτάχτηκαν, οι οποίοι εδώ και πάνω από 4 μήνες συνεχίζουν να εκπέμπουν κανονικά πρόγραμμα, αλλά και όλους εμάς.
Με την αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ των εργαζομένων, την ΕΡΤ του αξιοπρεπή αγώνα, την ΕΡΤ της συλλογικότητας, την ΕΡΤ της ελεύθερης ενημέρωσης, είμαστε όλοι/ όλες αλληλέγγυοι/ες.
Η ΕΡΤ είναι υπόθεση όλων μας. Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εμείς: οι κάτοικοι των Σκουριών που αντιστέκονται στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι φοιτητές των πανεπιστημίων που δε δέχονται τη διάλυση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όλοι οι πολίτες που αντιμάχονται το μαύρο που επιβάλλουν στη ζωή μας, η μεγάλη πλειοψηφία που θίγεται από τη βαρβαρότητα της συγκυβέρνησης ΝΔ–ΠΑΣΟΚ–ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Ας γίνει ο αγώνας της ΕΡΤ, ο αγώνας αυτός που θα ανατρέψει αυτή την πολιτική και αυτών που την εκπροσωπούν.
Ας γίνει αυτός ο αγώνας, ο αγώνας για το δικό μας ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Όλοι και ;όλες στον αγώνα για την υπεράσπιση της ΕΡΤ.
7 Νοέμβρη 2013

Αντιφασιστική – Αντιρατσιστική Κίνηση Πολιτών Λιβαδειάς


υ.γ. Δράση ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου